Sabtu, 7 Januari 2012

sedih :'(

hum . hari ni aQu nak kongsikan ceritta sedih aQu sikit
kali ni bukan sedih sebab putus cinta ke patah hati ke!.
but "story about my phone" !.
waa . tension kut .
phone aQu rosak . mula-mula elok lagi pastu jatuh
salah aQu jugak . cuai !
arghh . nak tuunggu  ayah aQu belikan phone baru lambat lagi la
dua atau tiga minggu lagi la.
lambat nyer !

sedih tahu !.
kali ni tak ada lagi nak dengar bunyi deringan telefon dari seseorang
tu satu bab buat aQu sedih .
selalu degar suara dia . tapi telefon dah rosak ni
mesti rindu .

aQu dah try on banyak kali dah
tapi tak boleh-boleh juga on
aQu dah buntu . tak tahu apa nak buat dah.
lepas satu-satu rosak .
errr !.

telefon-telefon .
sedih aQu . kau dah tak boleh nak kejutkan aQu bangun sekolah lagi
terpaksalah aQu guna jam pulak kali ni
tapi jam mana erk?
hah !. bantai jam ayah aQu sajalah . hehe
aQu kesian sangat kat kau telefon dah tua kut
tak mampu nak berkhidmat untuk tuan kau ni
sekarang dah tak boleh nak call or mesej sesape dah .
mak aii !. bosan nyer .
kalau tak ada juga orang duk call or mesej aQu
walaupun tak ada "teman istimewa" 
tapi hal tu aQu tak kisah dah
sebab aQu ada kawan-kawan yang terlalu istimewa untuk hidup aQu

okeylah . tak rajin nak merapu banyak-banyak dah ni .
setakat sini saja kut entry aQu untuk hari ini !.

~NASHITAH~  :'(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan