Isnin, 2 April 2012

rindu nyer !

hye semua?
apa khabar ? hope sihat okey
love you all
terutama
someone
capital A
baru dua tiga hari tak contect dia
dah rasa macam bertahun
masyaallah
rindu sangat-sangat kat dia
agak-agak dia ingat dekat aQu tak erk?
hum sedih.

hah . lama rasa nyer tak update blog
sunyi dah sekarang blog ni kan?
hehe
okey , hari ni aQu nak ceritakan kisah yang berlaku
sebelum-sebelum ni
mesti koran tak akan baca punyerkan?
betul?
okey tak apa aQu tak kisah
okey exam dulu start
alhamdulilah
aQu dapat result gempak exam kali ni
amin
hope boleh naik lagi okey bulan lima ni
dan akan datang and terutama SPM next month

sekarang ni dah start exra kelas just minggu ni tergendala sikit
sebab tuanku raja syed faizuddin
nak datang kat sekolah kami
hahax
bangga ni

huh , aQu ni citer pasal sekolah saja
hehe
bukan apa 
saja syok-syok
maklumlah tahun last sekolah tau
lepas ni dah tak pakai uniform sekolah dah
dah tak payah bangun awal-awal siap datang sekolah
tak payah bawak buku test yang tebal-tebal segala tu
hehe

okeylah
sayan semua
aQu nak out-out dulu
aum-aum !
bye
kejap tak habis lagi
huhu , sekarang ada orang tu dah baik dengan aQu
huh , syok nyer !
bukan gila bayang okey just happy sangat-sangat
hari tu masa aQu pergi meronda
terserempak dengan dia
hahax
naik mto kriss nak up tayar
buat lawak betul budak tu
hehe okeylah
tak nak merapu bebanyak ni
selamat tinggal semua
semoga berjumpa lagi
inyaallah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan