Selasa, 11 September 2012

spm dah hampir?

hye
assalamualaikum dan selamat malam
malam ni itah tak ada cerita menarik nak dikongsikan pun
cuma cerita tentang spm yang semakin hampir saja lagi
kira-kira 2 bulan saja lagi
takutkan? baru saja habis trial spm
lepas tu dah nak spm betul
harap-harap result dapat gempak
insyaAllah, kalau kita usaha
tapi itah selalu guna slogan itah sendiri
"usaha,doa dan tawakal"
tu itah punyer slogan semangat tapi korang mesti berbezakan?
sebab setiap orang tu setiap orang Allah jadikan berbeza walaupun kembar seiras
percaya atau tak? korang kajilah Al-Quran
semua soalan akan terjawab
insyaAllah.

trial ni itah dapat result yang gempak juga dari biasa
tapi cuma matematik tu je yang alah nyer tapi itah tak pernah putus asa nak
cari jalan untuk lulus credit dalam spm ni
doakan itah ye
itah pun doakan untuk calon spm yang baca entry itah ni
"kalau kita doakan kebaikan untuk orang lain tanpa orang lain tahu insyaAllah malaikat akan doakan untuk dia juga"
okey sekarang ni "my capital A" sedang trial spm
harap dia jawap semua paper exam tu
dia dah besar so harap sangat dia boleh pilih masa depan dia
tolong doakan ye
minggu depan insyaAllah boleh dapat result keseluruhan kot
hope dapat result gempak sebab nak sangat isi borang "upu" mintak universiti
okeylah malas nak tulis panjang-panjang
so good nite

Tiada ulasan:

Catat Ulasan